REISREPORTAGES

Mooie landschappen, indrukwekkende steden, pittoreske dorpjes er valt zoveel te zien. Meestal maken we een rondreis om zoveel mogelijk te zien. Dit vergt de nodige voorbereiding, maar dat is voor ons ook een groot onderdeel van de voorpret. Wat gaan we zien, wat zou de moeite waard zijn? Waar kunnen we overnachten in een niet te standaard hotel? In Italië logeren we het liefst bij de boer, agriturismo, in Marrakech verbleven we in een Riad en in Schotland hadden we een schattige kamer in een bed and breakfast. Tips hierover kun je vinden op onze weblog. Als fervente fotografen moet natuurlijk ook alles vastgelegd worden om bij thuiskomst de reis nog keer op keer te kunnen beleven en na te genieten. Honderden soms wel een paar duizend foto’s maken we tijdens een flinke rondreis. Een selectie maken is dan soms best lastig. Sommige onderwerpen mogen niet ontbreken, sommige foto’s hebben voor ons een speciale betekenis. Je krijgt in ieder geval een goed beeld van al het moois en bijzonders wat we onderweg zijn tegen gekomen.

 

Verre reizen

We nemen je graag mee op ontdekkingsreis naar het communistische Cuba, het gastvrije Maleisie, het kleurrijke Marrakech of het groene Costa Rica. Ook hebben we een prachtige rondreis gemaakt in het westen van Amerika van LA via de Grand Canyon, Monument Valley, Yosimite, Death Valley, San Francisco via high way 1 weer terug naar LA .

 

Klik hier om naar Verre reizen te gaan.

Europa

Ook dichterbij huis valt zoveel moois te zien, de rondreis in Griekenland waar we Athene, Delfi, Meteora, twee eilanden en Nafplion aandeden. Een echte aanrader! Net als Kroatië waar de Plitvice Meren, het eiland Hvar en Dubrovnik de hoogtepunten waren. Maar ook ons favoriete Italië, met de glooiende heuvels van Toscane of de mooie Cinque terre.

 

Klik hier om naar Europa te gaan.

Stedentrip

Wil je een shortbreak en denk je bijvoorbeeld aan een stedentrip? We hebben genoeg ideeën voor een leuke trip. De bekende steden zoals Londen en Parijs, die moet je natuurlijk gezien hebben, maar wat dacht je van Glasgow, Stockholm, Dubrovnik of Turijn? En natuurlijk het mooie Rome of Barcelona. Nog meer tips vind je op onze webblog.

 

Klik hier om naar Stedentrips te gaan.